Adax Iver. Elegant en modern design.

Adax Iver

Adax Iver Wifi

Je schaft de Adax Iver niet alleen aan vanwege de aangename convectie warmte. De Iver is zeker ook een aanwinst voor jouw interieur. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het paneel dat uit gehard glas bestaat. Dit moderne en eigentijdse paneel is geschikt voor thuis, maar ook om op een elegante wijze je werkplek te verwarmen. Je hebt bij de Iver de keuze uit een wit of een zwart glaspaneel, wat maar het mooiste staat in jouw interieur. Naast het prachtige design, presteert de Adax Iver uiteraard ook. Het is een energiebesparend paneel, is in gebruik zeer stil en gemakkelijk in gebruik.

Bestel nu online
bij onderstaande webshop

Product informatie

Je hebt de keuze uit de Iver H-serie met een hoogte van 330 millimeter en de Iver L-serie met een hoogte van 210 millimeter. De lengte van het paneel is afhankelijk van het gekozen wattage. Je kiest een Iver paneel vanaf 600 Watt tot 1.200 Watt voor de H-serie en tot 1.000 Watt voor de L-serie. De Adax Iver heeft een IP24-waarde. Het paneel is dus spatwaterdicht en kan gerust in de badkamer gehangen worden. De Iver is uitgerust met een wifi-thermostaat. Dit maakt de bediening nog gemakkelijker. Door middel van een app op je smartphone bedien je het paneel, ook als je niet in de buurt bent.

Adax Iver laag model glaspaneel
Adax Iver met wifi thermostaat

Product voordelen

Is het design van een verwarmingspaneel belangrijk voor jou? Dan maak je een goede keuze met het glazen paneel van de Adax Iver. Hiermee combineer je het mooiste design met optimaal gebruiksgemak. De belangrijkste voordelen zijn verder:

  • Er kan gekozen worden voor een wit of een zwart glaspaneel
  • Met wifi bedien je de Iver gemakkelijk op je smartphone door middel van een app
  • Er is ook een koppeling te maken met behulp van Bluetooth
  • Het paneel is met een IP24-waarde in vochtige ruimtes te gebruiken
  • Installatie aan een muurbeugel of optioneel op een vloerstandaard
  • Je krijgt 5 jaar garantie op de Iver
Adax Neo Wifi stijlvol zwart elektrisch warmtepaneel

Adax Neo Wifi

De Adax Neo Wifi ons meest populaire Adax model van dit moment. Het paneel kan gemakkelijk verbonden worden met een wifi verbinding.

Adax Famn

Adax Famn Wifi

Adax Famn Wifi is een opvolging en verbetering voor de populaire Adax Neo Wifi. Het ontwerp, maar ook de wifi technologie heeft een grote verbetering.

Adax Clea is dubbel geïsoleerd en spatwaterdicht

Adax Clea Wifi

Met de Adax Clea Wifi haal je een stijlvol paneel in huis die tevens voorzien is van alle nieuwe innovaties en waarmee je zuinig kunt verwarmen.

Efficiënt en duurzaam

Verwarm met Adax verwarmingspanelen efficiënt en duurzaam. Goed voor het milieu en een lagere energierekening voor jou.

Elegant en slank design

Adax verwarmingspanelen hebben een elegant en slang design en zullen een fraaie toevoeging zijn in alle ruimtes in je huis.

Eenvoudig te bedienen

Adax verwarmingen zijn eenvoudig te bedienen. Panelen met wifi zijn zelfs via een smartphone of tablet in te stellen.