Adax Eco Basic. Eenvoud siert dit paneel.

Adax Eco Basic

Met een Adax Eco Basic paneel kies je voor zuinige verwarming en een eenvoudig, maar toch stijlvol design dat in ieder interieur past. Het paneel is uitgevoerd met een mechanische thermostaat, waarmee je eenvoudig de juiste temperatuur instelt. Wanneer de interne temperatuur te heet wordt, zal het paneel zich automatisch uitschakelen. Dit komt door de oververhittingsbescherming die aanwezig is. Het paneel heeft een IP24 waarde en is hiermee spatwaterdicht. Je kunt de Adax Eco Basic daarom prima in je badkamer hangen. Met dit elektrische convector kachel in huis heb je een prima en eenvoudig te bedienen verwarmingspaneel en geniet je van een uitstekende temperatuurregeling.

Bestel nu online
bij onderstaande webshop

Product informatie

Het Adax Eco Basic verwarmingspaneel is 33 centimeter hoog en heeft een diepte van 9 centimeter. Door de afmetingen is het paneel overal op te hangen. De breedte van het paneel hangt af van de wattage. Je hebt de keuze uit panelen met een wattage van 250 watt tot 2.000 watt. Met de mechanische thermostaat kun je de temperatuur zeer nauwkeurig regelen. Hierbij geniet je van energiebesparing en lagere energiekosten. De Eco Basic past dan ook uitstekend in een ecologisch verantwoorde leefstijl. Het paneel wordt geleverd inclusief handige ophangbeugels, die je gemakkelijk aan de wand kunt monteren.

Adax Eco Basic eenvoudig verwarmingpaneel

Product voordelen

De Adax Eco Basic zorgt ervoor dat jij je huis milieuvriendelijk en in stijl kunt verwarmen. Verder profiteer je van de volgende voordelen van deze elektrische kachel:

  • Duurzaam en milieuvriendelijk je huis verwarmen
  • Goede temperatuurregulering, waardoor je zult besparen op energiekosten
  • Goede bescherming tegen oververhitting
  • IP24 waarde, waarmee het paneel spatwaterdicht is en geschikt voor badkamers
  • Het paneel is onderhoudsvrij
  • Lange levensduur, waarbij een garantie van 5 jaar wordt afgegeven
Adax Neo NP model met programmeerbare thermostaat

Adax Neo Basic

Met een Adax Neo Basic paneel kies je voor één van de mooiste modellen uit het Adax assortiment. Zuinig, stijlvol en geschikt voor vrijwel iedere ruimte in je woning.

Adax Neo Wifi paneel op vloerstandaards

Adax Neo Wifi

De Adax Neo Wifi ons meest populaire Adax model van dit moment. Het paneel kan gemakkelijk verbonden worden met een wifi verbinding.

Adax Clea is dubbel geïsoleerd en spatwaterdicht

Adax Clea Wifi

Met de Adax Clea Wifi haal je een stijlvol paneel in huis die tevens voorzien is van alle nieuwe innovaties en waarmee je zuinig kunt verwarmen.

Efficiënt en duurzaam

Verwarm met Adax verwarmingspanelen efficiënt en duurzaam. Goed voor het milieu en een lagere energierekening voor jou.

Elegant en slank design

Adax verwarmingspanelen hebben een elegant en slang design en zullen een fraaie toevoeging zijn in alle ruimtes in je huis.

Eenvoudig te bedienen

Adax verwarmingen zijn eenvoudig te bedienen. Panelen met wifi zijn zelfs via een smartphone of tablet in te stellen.