Adax Neo Compact Wifi. Blinkt uit door het formaat.

Adax Neo Compact Wifi

Adax Neo Compact Wifi

Niet alleen in kleine kamers, ook grote ruimtes kun je verwarmen met de Adax Neo Compact Wifi. Hierdoor is de Adax Neo Compact Wifi een veelzijdig verwarmingspaneel met vele mogelijkheden. Je kiest de Adax Neo Compact Wifi ook voor het duurzaam verwarmen van je woning. De open raam detectie zorgt ervoor dat het paneel zichzelf uitschakelt en met de bediening via een app, is de temperatuur veel beter te reguleren. Bovendien is voor de productie van het paneel, 100% duurzame elektriciteit gebruikt. De Adax Neo Compact Wifi is in alle opzichten de beste keuze!

Bestel nu online
bij onderstaande webshop

Product informatie

De Adax Neo Compact Wifi is in een achttal verschillende wattages verkrijgbaar. Welk wattage je nodig hebt, is afhankelijk van de grootte van de ruimte. Je hebt de keuze uit een model vanaf 400 Watt tot 2500 Watt. De hoogte van het paneel is altijd 42 centimeter, de breedte hangt af van het gekozen wattage. Met een diepte van 8,7 centimeter, is de Adax Neo Compact Wifi ruimtebesparend. Je sluit het paneel gemakkelijk aan op wifi. Hierdoor bedien je het paneel gemakkelijk op afstand, enkel een internetverbinding is nodig. Natuurlijk blijft het ook mogelijk om de Adax Neo Compact Wifi te bedienen met de knoppen op het paneel. Met de nauwkeurige bediening via wifi, de dubbele isolatie en de open raam detectie, is de Adax Neo Compact Wifi een duurzame keuze.

Adax mobiel App bediening
Adax Neo Compact Wifi thermostaat

Product voordelen

De Adax Neo Compact Wifi blinkt niet alleen uit door het compacte formaat. Je geniet van veel meer voordelen:

  • Het bekende strakke Adax model komt terug in de Neo Compact Wifi
  • De Adax Neo Compact Wifi is spatwaterdicht en dus geschikt voor de badkamer
  • Slimme bediening via wifi of via de bedieningsknoppen op het paneel zelf
  • Muurbeugels zijn meegeleverd voor een gemakkelijk installatie
  • Diverse functies: oververhittingsbeveiliging en open deur detectie
  • Je krijgt 5 jaar garantie op de Adax Neo Compact Wifi

Adax Eco Basic

Met een Adax Eco Basic paneel kies je voor zuinige verwarming, maar toch stijlvol design dat in ieder interieur past. Uitgevoerd met een mechanische thermostaat.

Adax Famn laag model

Adax Famn Wifi

Adax Famn Wifi is een opvolging en verbetering voor de populaire Adax Neo Wifi. Het ontwerp, maar ook de wifi technologie heeft een grote verbetering.

Adax Clea is dubbel geïsoleerd en spatwaterdicht

Adax Clea Wifi

Met de Adax Clea Wifi haal je een stijlvol paneel in huis die tevens voorzien is van alle nieuwe innovaties en waarmee je zuinig kunt verwarmen.

Efficiënt en duurzaam

Verwarm met Adax verwarmingspanelen efficiënt en duurzaam. Goed voor het milieu en een lagere energierekening voor jou.

Elegant en slank design

Adax verwarmingspanelen hebben een elegant en slang design en zullen een fraaie toevoeging zijn in alle ruimtes in je huis.

Eenvoudig te bedienen

Adax verwarmingen zijn eenvoudig te bedienen. Panelen met wifi zijn zelfs via een smartphone of tablet in te stellen.