Adax Neo Basic. De mooiste van de klas.

Adax Neo Basic. De mooiste uit het convector assortiment

Adax Neo Basic

Met een Adax Neo Basic paneel kies je betreffende het design voor één van de mooiste modellen uit het Adax assortiment. In het paneel is een uitgebreide thermostaat aanwezig om de ruimte efficiënt te verwarmen. De voorzijde van het paneel is strak vormgegeven met hierop een helder display. Hierop wordt goed leesbaar de temperatuur aangegeven. Aan de zijkant van het verwarmingspaneel bevinden zich handige programmeertoetsen voor het instellen van de temperatuur. Met de Adax Neo Basic verwarm je je woning energiezuinig en hiermee bespaar je op de energierekening.

Bestel nu online
bij onderstaande webshop

Product informatie

Het Adax Neo Basic verwarmingspaneel is verkrijgbaar in twee hoogtes, 20 centimeter en 37 centimeter. Hierdoor neemt het paneel nauwelijks ruimte op de wand in. De diepte is 8,5 centimeter, dus het paneel hangt nooit in de weg. De breedte van het paneel wordt bepaald door het gekozen wattage. Je kiest uit een wattage van 400 watt tot 2000 watt. Het paneel heeft een ingebouwde dag- en nachttemperatuurregeling, zodat je je woning zo optimaal mogelijk en toch zuinig verwarmd. Om het paneel nog beter in je interieur te laten integreren, kun je naast de kleur wit ook voor de kleur zwart, rood en zilver kiezen.

Adax Neo laag model elektrisch paneel verwarming

Product voordelen

Zuinig, stijlvol en geschikt voor vrijwel iedere ruimte in je woning, dat zijn de kenmerken van de Adax Neo Basic. Maar je geniet met de Adax Neo Basic van nog veel meer voordelen:

  • Door de dag- en nachttemperatuurregeling is het paneel zuinig en duurzaam
  • Duidelijk display waarop de temperatuur helder wordt weergegeven
  • Verschillende kleuren van het paneel mogelijk
  • Het design van het paneel is prachtig uitgevoerd
  • Er wordt op de Adax Neo Basic een garantie van 5 jaar afgegeven
  • Muurbeugels worden meegeleverd, voor het zeer gemakkelijk plaatsen van het paneel

Adax Eco Basic

Met een Adax Eco Basic paneel kies je voor zuinige verwarming, maar toch stijlvol design dat in ieder interieur past. Uitgevoerd met een mechanische thermostaat.

Adax Neo Wifi paneel op vloerstandaards

Adax Neo Wifi

De Adax Neo Wifi ons meest populaire Adax model van dit moment. Het paneel kan gemakkelijk verbonden worden met een wifi verbinding.

Adax Clea is dubbel geïsoleerd en spatwaterdicht

Adax Clea Wifi

Met de Adax Clea Wifi haal je een stijlvol paneel in huis die tevens voorzien is van alle nieuwe innovaties en waarmee je zuinig kunt verwarmen.

Efficiënt en duurzaam

Verwarm met Adax verwarmingspanelen efficiënt en duurzaam. Goed voor het milieu en een lagere energierekening voor jou.

Elegant en slank design

Adax verwarmingspanelen hebben een elegant en slang design en zullen een fraaie toevoeging zijn in alle ruimtes in je huis.

Eenvoudig te bedienen

Adax verwarmingen zijn eenvoudig te bedienen. Panelen met wifi zijn zelfs via een smartphone of tablet in te stellen.