Adax Clea Wifi. Stijlvol afgewerkt met glas.

Adax Clea Wifi heeft een glas front

Adax Clea Wifi

Het design van de Adax Clea Wifi springt direct in het oog. Bijzonder is dat de voorzijde van het paneel afdekt wordt door een glasplaat van gehard glas. Dit is zeer bevorderlijk voor de esthetische uitstraling en zorgt tevens voor een goede warmtegeleiding. Toch blijft de glasplaat geheel veilig, want het glas wordt niet heet. De Adax Clea Wifi heeft een thermostaat met wifi, waardoor je het paneel via en app op je smartphone of tablet kunt bedienen. Met de Adax Clea Wifi heb je een heel bijzonder paneel in huis, waarbij de nadruk ligt op het design en innovatieve mogelijkheden.

Bestel nu online
bij onderstaande webshop

Product informatie

Voor de hoogte van de Adax Clea Wifi heb je de keuze uit 22 centimeter en 34 centimeter. De breedte wordt bepaald door het gekozen wattage, wat tussen de 400 watt en 1200 watt ligt. Het paneel kun je nog beter in je interieur verwerken door te kiezen uit een witte of zwarte uitvoering. Met de ingebouwde open raam detectie hoef je niet bang te zijn dat je onnodig aan het stoken bent, het paneel zal zichzelf uitschakelen. In combinatie met een optimale temperatuurregulering via je mobiel, geniet je tevens van een zeer energiezuinig verwarmingspaneel. 

Adax mobiel App bediening
Adax Clea is dubbel geïsoleerd en spatwaterdicht

Product voordelen

Met de Adax Clea Wifi haal je een stijlvol paneel in huis die tevens voorzien is van alle nieuwe innovaties en waarmee je zuinig kunt verwarmen.

  • Fraai uiterlijk met moderne glasplaat op het voorpaneel
  • Via wifi te verbinden en temperatuurregeling via smartphone of tablet
  • Via de app kun je meerdere panelen tegelijk bedienen
  • Met het kinderslot is de Adax Clea Wifi kindvriendelijk
  • Dubbel geïsoleerd en spatwaterdicht, dus ook geschikt om in de badkamer te gebruiken
  • Er kan een energiebesparing tot wel 25% bereikt worden
Adax Iver

Adax Iver Wifi

Convectie verwarming kan tegenwoordig goed samen gaan met design. Dit bewijst het nieuwe model van Adax, de Adax Iver Wifi. Stijlvol paneel met een front van gehard glas

Adax Neo NP model met programmeerbare thermostaat

Adax Neo Basic

Met een Adax Neo Basic paneel kies je voor één van de mooiste modellen uit het Adax assortiment. Zuinig, stijlvol en geschikt voor vrijwel iedere ruimte in je woning.

Adax Neo Wifi paneel op vloerstandaards

Adax Neo Wifi

De Adax Neo Wifi ons meest populaire Adax model van dit moment. Het paneel kan gemakkelijk verbonden worden met een wifi verbinding.

Efficiënt en duurzaam

Verwarm met Adax verwarmingspanelen efficiënt en duurzaam. Goed voor het milieu en een lagere energierekening voor jou.

Elegant en slank design

Adax verwarmingspanelen hebben een elegant en slang design en zullen een fraaie toevoeging zijn in alle ruimtes in je huis.

Eenvoudig te bedienen

Adax verwarmingen zijn eenvoudig te bedienen. Panelen met wifi zijn zelfs via een smartphone of tablet in te stellen.