Adax Neo Wifi. Niet voor niets de populairste.

Adax Neo Wifi paneel op vloerstandaards

Adax Neo Wifi

Van alle modellen, is de Adax Neo Wifi ons meest populaire Adax model van dit moment. Dit komt mede doordat de Adax Neo Wifi is voorzien van de laatste innovaties. Het paneel kan gemakkelijk verbonden worden met een wifi verbinding, waarmee je het paneel met een app op je smartphone of tablet kunt programmeren en bedienen. Met meerdere Adax Neo Wifi panelen kun je een koppeling tussen de panelen maken en de temperaturen vanaf je smartphone per ruimte beheren. Hiermee profiteer je naast optimale temperatuurregulering ook van een flinke energiebesparing.

Bestel nu online
bij onderstaande webshop

Product informatie

De hoogte van de Adax Neo Wifi is 21 of 33 centimeter en de breedte wordt bepaald door de gekozen wattage. De laagste wattage is 250 watt en het maximale wattage 2000 watt. Naast de ingebouwde wifi thermostaat bevat het paneel meer innovaties. Heel handig is bijvoorbeeld een open raam detectie, waardoor hij automatisch uitschakelt als er een open raam wordt gedetecteerd. Met meerdere Adax Neo Wifi panelen is het mogelijk om via de app de temperaturen in diverse zones te programmeren. Verder valt het strakke en stijlvolle design van de Adax Nedo Wifi op. Met een totale diepte van 8,5 centimeter hang je het paneel overal waar jij maar wilt.

Adax mobiel App bediening
Adax Neo Wifi stijlvol zwart elektrisch warmtepaneel

Product voordelen

Je hoeft met de Adax Neo Wifi het paneel niet meer aan te raken om de temperatuur in te stellen. De app op je mobiel telefoon biedt alles voor een goede temperatuurregulatie.

  • Handige bediening via smartphone of tablet
  • Voorzien van een open raam detectie voor automatische uitschakeling
  • Er zit een kinderslot op, zodat het paneel veilig is voor spelende kinderen
  • Zeer slanke en moderne vormgeving
  • Het verwarmingspaneel is spatwaterdicht en daarmee geschikt voor de badkamer
  • Je kunt in de app een volledig weekprogramma instellen en de verwarming op afstand bedienen

Adax Eco Basic

Met een Adax Eco Basic paneel kies je voor zuinige verwarming, maar toch stijlvol design dat in ieder interieur past. Uitgevoerd met een mechanische thermostaat.

Adax Famn laag model

Adax Famn Wifi

Adax Famn Wifi is een opvolging en verbetering voor de populaire Adax Neo Wifi. Het ontwerp, maar ook de wifi technologie heeft een grote verbetering.

Adax Clea is dubbel geïsoleerd en spatwaterdicht

Adax Clea Wifi

Met de Adax Clea Wifi haal je een stijlvol paneel in huis die tevens voorzien is van alle nieuwe innovaties en waarmee je zuinig kunt verwarmen.

Efficiënt en duurzaam

Verwarm met Adax verwarmingspanelen efficiënt en duurzaam. Goed voor het milieu en een lagere energierekening voor jou.

Elegant en slank design

Adax verwarmingspanelen hebben een elegant en slang design en zullen een fraaie toevoeging zijn in alle ruimtes in je huis.

Eenvoudig te bedienen

Adax verwarmingen zijn eenvoudig te bedienen. Panelen met wifi zijn zelfs via een smartphone of tablet in te stellen.