Adax Eco Compact. Klein en onopvallend

Adax Eco Compact

Adax Eco Compact

Het paneel van de Adax Eco Compact ziet er strak uit, maar is ook sober aangekleed en wit van kleur. Dit is ideaal als je het paneel een niet te grote rol wilt laten spelen in je interieur. Daarnaast maakt de Adax Eco Compact het mogelijk om kleinere ruimtes te verwarmen, waar de afgeleide Adax Eco Basic te groot is. Het kleinste model van de Eco Compact, heeft een breedte van maar 35 centimeter. De gewenste temperatuur of het programma stel je gemakkelijk in met de bedieningsknop op het paneel. Bij de Adax Eco Compact worden standaard muurbeugels meegeleverd. Hiermee is het niet moeilijk om het paneel aan de wand te hangen. Wil je meer flexibiliteit? Separaat is voor dit model een vloerstandaard verkrijgbaar.

Bestel nu online
bij onderstaande webshop

Product informatie

De Adax Eco Compact is in principe in iedere kamer te gebruiken. Het paneel is in acht verschillende wattages verkrijgbaar. Je kiest daarom altijd een geschikt model die past bij de grootte van de ruimte. Je kiest een paneel vanaf 400 watt tot 2500 watt. Met de ingebouwde elektronische thermostaat, stook je energiezuinig. Ook de open raam detectie helpt je energie te besparen. Het paneel herkent of er een raam of deur openstaat en zal zichzelf uitschakelen. De Adax Eco Compact is veilig in gebruik, want het paneel is beveiligd tegen oververhitting. Het paneel is spatwaterdicht en kan hierdoor zonder problemen in de badkamer worden gehangen.

mechanische draaiknop thermostaat elektronisch

Product voordelen

De compacte modellen van Adax, maken het mogelijk om zelfs de meest kleine ruimte in huis te verwarmen met elektrische verwarming. Hierbij profiteer je van diverse voordelen:

  • Sober maar een fraai en strak model zonder extra poespas
  • Gemakkelijk te bedienen met de bedieningsknop op het paneel
  • Plug & Play: stop de stekker in het stopcontact en schakel de aan/uit schakelaar in
  • Keuze uit acht verschillende wattages
  • Extra functionaliteiten: open raam detectie en beveiliging tegen oververhitting
  • Gemakkelijke montage met de meegeleverde muurbeugel
  • 5 jaar garantie
Adax Neo NP model met programmeerbare thermostaat

Adax Neo Basic

Met een Adax Neo Basic paneel kies je voor één van de mooiste modellen uit het Adax assortiment. Zuinig, stijlvol en geschikt voor vrijwel iedere ruimte in je woning.

Adax Neo Wifi paneel op vloerstandaards

Adax Neo Wifi

De Adax Neo Wifi ons meest populaire Adax model van dit moment. Het paneel kan gemakkelijk verbonden worden met een wifi verbinding.

Adax Clea is dubbel geïsoleerd en spatwaterdicht

Adax Clea Wifi

Met de Adax Clea Wifi haal je een stijlvol paneel in huis die tevens voorzien is van alle nieuwe innovaties en waarmee je zuinig kunt verwarmen.

Efficiënt en duurzaam

Verwarm met Adax verwarmingspanelen efficiënt en duurzaam. Goed voor het milieu en een lagere energierekening voor jou.

Elegant en slank design

Adax verwarmingspanelen hebben een elegant en slang design en zullen een fraaie toevoeging zijn in alle ruimtes in je huis.

Eenvoudig te bedienen

Adax verwarmingen zijn eenvoudig te bedienen. Panelen met wifi zijn zelfs via een smartphone of tablet in te stellen.