Adax verwarmingspanelen service en garantie

Adax neo wifi elektrische verwarming

Koop met zekerheid

Via het verkooppunt koop je een Adax verwarmingspaneel met zekerheid. De Adax panelen worden rechtstreeks via de importeur geleverd, zodat je verzekerd bent van een uitstekende service en garantie. Je mag van een Adax paneel een hoge kwaliteit verwachten. Mocht je toch nog vragen hebben of ervaar je problemen, neem dan altijd contact met de verkoper op.

Altijd betrouwbare garantie

Neem je een Adax verwarmingspaneel af bij het Adax verkooppunt dan staat de Nederlandse Adax importeur garant voor optimale garantie en service. Zij bieden op de meeste verwarmingspanelen dan ook een garantie van 5 jaar aan. Mocht je problemen ondervinden, dan kijkt de verkoper samen met jou naar de garantie en zullen ze altijd met een betrouwbare oplossing komen.

Adax mobiel App bediening
Adax neo wifi elektrische verwarming

Deskundige reparatie

Ondanks het gebruik van hoogwaardig materiaal en een hoge kwaliteit van de Adax verwarmingspanelen, kan er altijd iets stuk gaan. Dit hoeft niet onoverkomelijk te zijn. De verkoper en importeur bieden een hoge service. Wanneer er een onderdeel defect is, dan laten zij het paneel repareren door hun eigen reparatie afdeling. De reparatie afdeling heeft alle kennis van Adax verwarmingspanelen in huis. Hierdoor wordt je Adax paneel altijd vakkundig gerepareerd.

Efficiƫnt en duurzaam

Verwarm met Adax verwarmingspanelen efficiƫnt en duurzaam. Goed voor het milieu en een lagere energierekening voor jou.

Elegant en slank design

Adax verwarmingspanelen hebben een elegant en slang design en zullen een fraaie toevoeging zijn in alle ruimtes in je huis.

Eenvoudig te bedienen

Adax verwarmingen zijn eenvoudig te bedienen. Panelen met wifi zijn zelfs via een smartphone of tablet in te stellen.