Adax Famn. Klaar voor de toekomst!

Adax Famn

Adax Famn Wifi

Met een Adax Famn paneel kies je voor een modern convectiepaneel en die er bovendien strak en stijlvol uitziet. De witte kleur van het paneel past in ieder interieur en je verwarmt e behaaglijk warm door middel van de warmte vanaf de voorzijde en de warme lucht uit de bovenzijde. De Famn kan ook in de badkamer of andere vochtige ruimtes worden geplaatst, want met een IP24-waarde is het paneel spatwaterdicht. Het helder verlichte LCD-display geeft keurig aan wat de temperatuur is in de kamer en die je desgewenst gemakkelijk zelf kunt instellen via je smartphone, tablet of een smart-home toepassing.

Bestel nu online
bij onderstaande webshop

Product informatie

Er zijn twee typesoorten van de Famn verkrijgbaar: Famn H en Famn L. Het verschil tussen beide types, is de hoogte van het paneel. De hoogte van Famn H paneel is 330 millimeter en die van een Famn L paneel is 210 millimeter. De lengte van het paneel is afhankelijk van het gekozen wattage. De Adax Famn is verkrijgbaar in een wattage vanaf 250 Watt tot 2.000 Watt. Met de Famn geniet je van een verbetert bedieningsgemak door middel van de geïntegreerde wifi-thermostaat. Bediening van het paneel is dan via de smartphone mogelijk, op iedere plek waar je maar bent.

Adax Famn laag model

Product voordelen

De nieuwe Adax Famn wordt gezien als een verbeterde versie van de razend populaire Adax Neo Wifi en biedt dan ook nog meer voordelen:

  • Strak en stijlvol paneel, verkrijgbaar in de hoogtes van 330 en 210 millimeters
  • Gemakkelijk te bedienen via een smartphone of tablet
  • Kan geïntegreerd worden in diverse smart-home applicaties, zoals Google Home en Amazon Alexa
  • Met een IP24-waarde is het paneel spatwaterdicht en ook geschikt voor de badkamer
  • Met de Famn profiteer je van een energiebesparing van 25%
  • Verkrijgbaar in panelen vanaf 250 Watt tot 2.000 Watt
  • Er wordt een garantie van 5 jaar afgegeven op de Adax Famn
Adax Neo Wifi paneel op vloerstandaards

Adax Neo Wifi

De Adax Neo Wifi ons meest populaire Adax model van dit moment. Het paneel kan gemakkelijk verbonden worden met een wifi verbinding.

Adax Iver

Adax Iver Wifi

Convectie verwarming kan tegenwoordig goed samen gaan met design. Dit bewijst het nieuwe model van Adax, de Adax Iver. Stijlvol paneel met een front van gehard glas

Adax Clea is dubbel geïsoleerd en spatwaterdicht

Adax Clea Wifi

Met de Adax Clea Wifi haal je een stijlvol paneel in huis die tevens voorzien is van alle nieuwe innovaties en waarmee je zuinig kunt verwarmen.

Efficiënt en duurzaam

Verwarm met Adax verwarmingspanelen efficiënt en duurzaam. Goed voor het milieu en een lagere energierekening voor jou.

Elegant en slank design

Adax verwarmingspanelen hebben een elegant en slang design en zullen een fraaie toevoeging zijn in alle ruimtes in je huis.

Eenvoudig te bedienen

Adax verwarmingen zijn eenvoudig te bedienen. Panelen met wifi zijn zelfs via een smartphone of tablet in te stellen.